Upptäck fördelarna attt jobba med oss!

Välkommen!

Jien Entreprenad AB är en etablerad bygg  och inledningsvis en byggservice som expanderar varje dag.  Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service hjälper vi er att genomföra era byggplaner.

MER INFO

BYGGSERVICE

Vi specialiserar oss på mindre objekt, om och tillbyggnationer, renovering, dörr- och fönsterbyten, tak och fasadbyten, tilläggsisolering samt kompletta lösningar för ditt nya uterum/veranda med eller utan inglasning. Vid större projekt, samarbetar vi med andra entreprenörer, vilket ger oss stor flexibilitet.

MER INFO

VENTILATION

”Ventilation förbises ofta när man genomför energieffektivitetsåtgärder i hemmen. Detta kan ha en skadlig effekt på inomhusluftkvaliteten. Utan god ventilation i ett hem kan luftkvaliteten potentiellt försämras och som ett resultat kan leda till kondens, mögel och en uppbyggnad av giftiga kemikalierVi är därför glada  att hjälpa er med åtgärdandet av dessa brett utspridda problemen.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

BYGGSERVICE

Vi har har stora ambitioner att vara med när du behöver byggservice

Byta ytterdörr

Det första man möts av när man besöker ditt hem är ytterdörren. Har du dock inte tänkt dig byta rakt av, då kan vi tvätta, måla om, sätta upp en portklapp eller byta ut dörrhandtaget.

Underhålla din trädgård

Att du ska trivas i din trädgård är det viktigt att den ser städad och välskött ut. Vi kan hjälpa med att klippa gräset, rensa ogräs och underhålla buskar och träd. 

Fixa ditt golv

 Ett golv som är snyggt och skönt att gå på, ger en trevlig känsla för hela bostaden. Vare sig du önskar parkettgolv, plastmatta, klinker eller trägolv så ordnar vi det snabbt och smidigt.

Byta fönster

Att byta fönster tillhör inte direkt vardagen för många av oss. Men när det väl ska göras är det ett stort och viktigt val. Vi kan hjälpa både med fönsterval och fönsterbyte.

VÅRA BYGGTJÄNSTER

 

  • Badrumsrenovering

  • Köksrenovering

  • Ventilation

  • El-arbeten

  • VVS-arbeten

Ring för en enklare dag

Tel: 070-857 24 35